Ми вирішили допомагати дітям
Замовити дзвінок

Ми вирішили допомагати дітям

Шановні друзі!

Цього року компанії «Алеком освіта» виповнилося 16 років.
Ми вирішили, що вже достатньо дорослі, щоб допомагати іншим :)

Клієнти знають нас як сімейну компанію, адже саме такі принципи ми сповідуємо в Алеком. На наших очах малюки-школярі перетворюються на поважних випускників найкращих університетів світу. Турбота про клієнта – для нас найголовніше. А ще, ми віримо у «рівні можливості» та необхідність підтримки тих, хто таких можливостей поки не має.

Тому, цього року керівництво компанії вирішило започаткувати «Фундацію Алеком», яка займатиметься благодійними освітніми проектами для дітей.

Наші заходи будуть орієнтовані, в першу чергу, на талановитих дітей, які не можуть собі дозволити репетиторів і поїздки за кордон але старанно та наполегливо навчаються, вірять в краще й прагнуть розвиватися. Ми прагнемо допомогти таким молодим людям побачити світ, розширити рамки світогляду, дати поштовх, або ж підтримати наснагу, до нових звершень.

Алеком освіта вже по-особливому відсвяткувала шістнадцятий День народження компанії. Замість застілля та розваг ми відвідали Центр допомоги дітям «Місто щасливих дітей». Провели для діток уроки англійської мови, погралися, пообіймалися та, звичайно ж, завітали ми туди не з пустими руками ;).

А тиждень тому «Алеком освіта» спільно з нашим партнером - провідною мережею мовних шкіл Великобританії - UKLC та за підтримки Міністерства освіти і науки України оголосили про проведення Всеукраїнського учнівського конкурсу англійською мовою «Welcome to my Ukraine» («Запрошую до моєї України») серед дітей – вихованців шкіл-інтернатів.

Ми обов’язково поділимося із вами роботами конкурсантів на нашій сторінці у Facebook та на спеціальному сайті, посилання на сайт – в кінці новини.

Заохочуємо кожного також долучитися до доброї справи. Що потрібно робити? Нічого складного – слідкуйте за нашими публікаціями, тому що оцінка робіт конкурсантів відбудеться за таким принципом:
  • 50% оцінки складатимуть бали від журі – від 1 до 10;
  • 50% оцінки визначатимуться шляхом голосування на сторінці компанії Алеком освіта у Facebook.


Троє фіналістів отримають призи, а учень-переможець та його вчитель англійської мови – тижневу навчально-розважальну поїздку до Великобританії, яку повністю профінансують компанія «Алеком освіта» та UKLC. Оголошення володаря головного призу та нагородження переможців відбудеться 29 січня 2019 року під час проведення «V Щорічного міжнародного Форуму вчителів іноземних мов». Вчителів іноземної мови, які навчають фіналістів, разом із дітьми ми запросимо до безкоштовної участі у Форумі.

Ми плануємо регулярно проводити такі заходи, у нас багато ідей та планів і ми впевнені, що спільними зусиллями ми все реалізуємо й, можливо, здійснимо декілька дитячих мрій.

З повагою,
Марія Луняк
Директор «Алеком освіта»

Детально про конкурс та умови – на сайті Фундації Алеком www.alekomfund.org .
Сайт V Щорічного міжнародного Форуму вчителів іноземних мов - www.fltforum.org
Сайт UKLC - www.uklanguagecourses.com
Детальніше про відвідування «Міста щасливих дітей» тут.